×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tiësto wenst Martin Garrix succes

25.02.2018 -

Tiësto heeft Martin Garrix persoonlijk succes gewenst met zijn optreden tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. De twee belden elkaar voorafgaand aan het evenement.


'Ik belde Martin Garrix net via Facetime om hem succes te wensen tijdens het sluiten van de Olympische Spelen', zo laat Tiësto op Instagram weten bij een foto van de twee waarop te zien is dat ze elkaar bellen. 'Ik ben zo trots op je', sluit hij af.

Tiësto is ervaringsdeskundige. Hij draaide in 2004 bij de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen in Athene. Hij begeleidde toen de sporters die één voor één het stadion binnenkwamen met zijn muziek. Garrix liet zaterdag weten dat dat voor hem de inspiratie vormde om ook dj te worden.