×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tiësto in het ziekenhuis na valpartij

22.03.2014 -

Dj Tiësto is vrijdagavond (lokale tijd) flauwgevallen voor een optreden in Amerika. Hij werd daarna meteen naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt althans de website YourEDM. Ook op Twitter wordt het incident gemeld. Het geplande optreden moest worden geannuleerd.


De dj, die eigenlijk Tijs Verwest heet, zou draaien op het Electric Bounce House festival in het Amerikaanse San Jose. De website meldt niet precies te weten wat er aan de hand was. Bronnen zouden melden dat de dj flauwviel op het podium en daarbij zijn hoofd bezeerde. Hij zou toen voor onderzoek naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Het festival was een eendaags evenement waar onder anderen Afrojack, Calvin Harris en DJ Vice ook sets draaiden. Hoe Tiësto eraan toe is, is niet bekend.