×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tiësto (47) te jong voor kinderen

22.07.2016 -

Tiësto vindt zichzelf nog te jong voor kinderen. De 47-jarige dj wil ze later waarschijnlijk wel, samen met zijn 27 jaar jongere vriendin Annika, zo vertelt hij.


“Iedereen neemt kinderen vroeg of laat, het hoort er eigenlijk een beetje bij”, zei Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto bij RTL Boulevard. “Op die manier sta ik er ook een beetje in. Al mijn vrienden hebben kinderen en zeggen dat het het mooiste is dat je ooit meemaakt. Maar ik vind mezelf eigenlijk nog steeds te jong voor kinderen.”

Tiësto is met Annika gelukkiger dan ooit. “We brengen heel veel tijd samen door”, zegt de dj, die zijn vriendin zo veel mogelijk meeneemt naar zijn shows. “Het gaat nooit vervelen. We hebben altijd lol samen en delen dezelfde interesses, ik ben eigenlijk nog nooit zo gelukkig geweest.”