×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tino Martin heeft spijt van opstootje

Tino Martin heeft spijt van opstootje
22.03.2019 -

Tino Martin bevestigt dat het opstootje waar hij deze week bij betrokken was in een Oostenrijkse après-skitent min of meer zijn eigen schuld was. Toen hij aan het feesten was maakte hij een opmerking die verkeerd viel, waarna er wat duw- en trekwerk ontstond.


‘Ik ben er in ieder geval niet trots op. Als ik het over had mogen doen, had ik het anders gedaan’, zei Tino vrijdag in RTL Boulevard. ‘Je bent in Oostenrijk, je bent aan het feesten en je maakt een grap of opmerking die op dat moment even niet wordt gewaardeerd of misschien verkeerd begrepen. Dat laten we even in het midden. Ja, dan ontstaat er iets heel naars’, legt de zanger uit. Het verdient volgens hem ‘geen schoonheidsprijs’. Tino heeft naar eigen zeggen ‘via via’ excuses aangeboden.

Eerder deze week noemde Tino de aanvaring nog ‘een storm in een glas water’. Hij was het zelfs al vergeten, totdat De Telegraaf er woensdagochtend groots mee uitpakte. Volgens de krant liep de zanger ook een bloedneus op bij het incident.