Tineke getroffen door virus

Tineke de Nooij had zich een cruise tussen Hamburg en Sint Petersburg vooraf wel even anders voorgesteld. Ze leed constant pijn en in het ziekenhuis werd vastgesteld dat ze een virusinfectie op een zenuw in haar hoofd had.

Vanaf het begin van de reis had Tineke al hoofdpijn. Die ging gepaard met iedere 15 seconden een pijnscheut. Onderzoek aan boord wijst uit dat ook haar bloeddruk stukken te hoog is.

 

De 74-jarige Tineke probeert de moed erin te houden, maar voelt zich steeds slechter worden. Tot het op een ochtend zo erg is dat ze en slok koffie neemt, die gelijk over haar kin loopt. “Ik kijk in de spiegel en schrik me rot. Mijn rechteroog is helemaal naar binnen gezakt, die hele kant van mijn gezicht is opgezet en mijn mond staat scheef,” vertelt ze aan Shownieuws.

In het ziekenhuis wijst onderzoek uit dat ze een virusinfectie heeft op een zenuw in haar hoofd. Daar heeft ze nu medicatie voor gekregen. Ze hoopt echter toch vrij snel weer haar radioprogramma bij Omroep Max te kunnen gaan doen. Momenteel wordt ze vervangen door Jan Rietman.