×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Timur Perlin: Naam Nederlandse songfestival-deelnemer begint met J

Timur Perlin: Naam Nederlandse songfestival-deelnemer begint met J
5.01.2020 -

De naam van de zanger of zangeres die Nederland in mei op het Eurovisiesongfestival mag gaan vertegenwoordigen, begint met een J. Althans, dat beweert NPO Radio 2-dj Timur Perlin zondag in zijn ochtendshow.


Hij heeft de informatie naar eigen zeggen uit een zeer betrouwbare bron, maar wil alleen niet prijsgeven welke dat is. ‘Dat is via-via-via,’ zegt hij. Ook wil hij in eerste instantie ook niet vertellen met welke letter de voornaam van de Nederlandse inzending begint, maar na aandringen van zijn sidekick verklapt hij het toch: de ‘J’ dus.

‘Jan Smit is het eerste wat ik dacht, maar dat kan niet,’ lacht Timur. Natuurlijk blijven er dan nog steeds heel veel artiesten over, maar de dj denkt al wel te weten in welke hoek gezocht moet worden. ‘Misschien is het tijd voor een vrouw, ik denk dat ze een vrouw doen.’

Een grote naam die meteen ook door luisteraars genoemd wordt is Jacqueline Govaert, de zangeres van Krezip. Ook singer-songwriter Judy Blank, bekend van haar nummer Tangled Up In You, zou een optie zijn.