×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Knol wil niets meer zeggen over incident

23.03.2018 -

Tim Knol heeft geen behoefte om te reageren op het incident van gisterochtend met dj Giel Beelen. Dat laat de zanger weten op Twitter. Tim en Giel kregen op de radio ruzie vanwege een stripper die de dj had ingehuurd.


'Ik ga geen verdere toelichting geven op het incident', schrijft Tim in een tweet aan redacties die hem vragen om een quote. 'In de video van het radio-optreden zeg ik wat mij betreft waar het op staat'.

'Ik ben te oud voor deze onzin en voel me te serieus hiervoor. Ik had niet gedacht dat je zo laag zou zakken', zei Tim toen hij geconfronteerd werd met de stripper. Samen met zijn band staakte de zanger zijn optreden en verliet boos het pand.

Giel wilde Tim terugpakken vanwege een bericht op Twitter van de zanger. Die had fel uitgehaald naar dj Frank Dane van Radio 538. Die had een tijdje geleden een stripper geregeld voor zangeres Maan. Tim vond dat niet kunnen en trok flink van leer tegen Dane. En dat was weer tegen het zere been van Giel.

Bekijk hier het heftige fragment terug.