×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Tim Immers breekt met zijn Stella’

Nóg een GTST-scheiding?

‘Tim Immers breekt met zijn Stella’
3.02.2019 -

Na het nieuws vorige week dat Everon Jackson Hooi en zijn Jozua hun verloving hebben verbroken, lijkt er nóg een GTST-scheiding in de lucht te hangen. Het huwelijk van soap-collega Tim Immers zou aan een zijden draadje hangen, en volgens insiders zelfs al voorbij zijn.


Tim Immers trouwde in 2012 zijn grote liefde Stella Willing maar zou inmiddels niet meer samen zijn met de moeder van zijn dochtertje Uma. Zeer betrouwbare bronnen uit de Amsterdamse horecawereld, waarin Tim en Stalla sinds enige jaren actief zijn, laten aan Weekend weten dat het huwelijk van de soapie en zijn vrouw voorbij is. Tim en Stalla vormden 17 jaar lang een setje, en in meerdere interviews vertelde de GTST-acteur hoe hij maandenlang vocht om het hart van zijn geliefde destijds te winnen. ‘Zij werkte in de horeca en ik ben daar vier dagen in de week bagels met zalm gaan eten. Na drie maanden heb ik gezegd: ‘Ik ga hier niet eerder weg voordat ik een date met je heb.’ Na enig tegensputteren gaf ze na twee uur toe. De aanhouder wint,’ vertelde Tim in een openhartig gesprek met weekblad Vriendin vorig jaar. Over de oorzaak van de problemen in het huwelijk van de acteur en zijn vrouw tast iedereen in het duister.

Jarenlang vormden Tim en Stella een graag gezien koppel in de Amsterdamse horecawereld. Tim begon met zijn partner Jop het restaurant Hangar in Amsterdam Noord, en zijn vrouw Stella tekende voor de inrichting van de voormalige loods.

Het zou de tweede liefdesbreuk zijn in korte tijd in Meerdijk. Vorige week liet Everon Jackson Hooi immers ook al weten zijn huwelijk met geliefde Jozua af te blazen.

Foto: Reni van Maren