Tim Hofman woedend op Transavia

Tim Hofman is kwaad op Transavia. De 29 jarige journalist beschuldigt de luchtvaartmaatschappij ervan het format van zijn vriendin Lize Korpershoek te hebben gekopieerd.

Op Twitter fileert Tim de luchtvaartmaatschappij compleet. En met succes: inmiddels heeft Transavia de filmpjes verwijderd.

Aan het begin van zijn tirade geeft Tim een korte uitleg: 'Transavia heeft namelijk een nieuw onderscheidend formatje op hun Youtube-kanaal en dat heet Geen Stress Met Stef. En in Geen Stress Met Stef geeft Stef tips. Of adviezen. Soort van Adviezen Van Lize'. Daarmee doelt Tim op zijn vriendin Lize Korpershoek die in haar video’s onder meer liefdestips geeft.

Hij vervolgt: 'Of nee, wacht. Het ís Adviezen Van Lize, maar dan met Stef. Zo hebben ze, naast een lekker titeltje op klank, bijvoorbeeld ook een soortgelijk bannertje. Om maar wat te noemen'. Waarbij hij aan de hand van screenshots de gelijkenissen tussen de twee YouTube-formats laat zien.

Na een paar van deze voorbeelden grapt de 29-jarige presentator dat het nog per ongeluk had kunnen gebeuren, maar dat het dragen van badschoenen geen ’per ongelukkie’ is en het nog meer lijkt op plagiaat: 'Dat zijn hele bewuste, vaak levensverwoestende, keuzes die je dan maakt'.

Hij is nog niet klaar: 'John de Mol zou jullie opvreten, Transavia, als je met The Trans Of Holland kwam met draaiende vliegtuigstoelen en een jury'.

In een korte reactie over deze kwestie laat een woordvoerder van Transavia aan de NOS weten: 'We gaan uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren'.

Lees hieronder de tirade van Tim:

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen