×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Hofman gaat bijles geven

21.09.2017 -

Tim Hofman gaat middelbare scholieren helpen met hun huiswerk. De BNN-presentator is een van de eigenaren van de huiswerk- en bijlesschool BrainBoost. 'Ik bemoei me graag met jongeren', zegt Tim.


'Ik miste vroeger een plek waar ik zo goed en zo snel mogelijk mijn huiswerk kon maken, zodat ik daarnaast andere dingen kon doen die ik belangrijker of interessanter vond. Bij BrainBoost willen we zo’n plek bieden', zegt Tim over de school, die in Amsterdam een eerste vestiging opent.

'Hier mag je je thuis voelen, vragen stellen waar je op school niet aan toe komt en leer je om je te focussen. Op schoolwerk, maar vooral op je eigen talent en toekomst'. De kennis van scholieren bijspijkeren is niet nieuw voor Tim. 'Mijn laatste baan voor ik televisie ging maken was bijles geven'.