×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Douwsma over liefdesbreuk

Tim Douwsma over liefdesbreuk
13.01.2016 -

Weekend onthulde vorige week dat Tim Douwsma had gebroken met zijn vriendin Stephanie. Hij gaat op dit moment dan ook door een verdrietige periode. De 28-jarige hoofdrolspeler uit Grease vindt het zo teleurstellend dat opnieuw een relatie op de klippen is gelopen, dat hij momenteel wel even klaar is met de liefde.


Hoewel Tim Douwsma zo hoopte dat hij oud zou worden met zijn droomvrouw Stephanie Tency, blijkt inmiddels niks minder waar te zijn. Zoals Weekend vorige week al onthulde, is de relatie onlangs geëindigd. De breuk tussen de Friese zanger en het 24-jarige model kwam voor velen totaal onverwacht. Tim zelf heeft het er ook moeilijk mee. ’Laat ik vooropstellen dat het een ontzettende teleurstelling is wanneer een relatie niet gaat zoals je wilt en vervolgens eindigt. Dat is heel erg pijnlijk, moeilijk en vervelend’, vertelt Tim aan Weekend. ’Het zal nog wel even tijd kosten om die teleurstelling te laten helen, want ik baal er ontzettend van. Je ontmoet iemand waarvan je denkt: wauw, we gaan ervoor, en na een tijdje kom je erachter: het zal toch niet weer zo zijn, waarom loopt het nou niet, waarom gaat het niet zoals ik wil? Tuurlijk doet dat pijn. Maar ik moet ook eerlijk zijn tegen mezelf, ik wil me wel gelukkig voelen in een relatie.’

Lees deze week in Weekend alles over de liefdesbreuk van Tim Douwsma en Stephanie Tency.