×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Douwsma: nog steeds ‘heel leuk’ met Miss Universe

12.08.2015 -

Tim Douwsma heeft het 'heel leuk' met zijn nieuwe liefde Stephanie Tency. De eerste exclusieve foto's van Tim en Stephanie op hun eerste vakantie samen waren te zien in de Weekend. De twee zijn sindsdien nog steeds tot over hun oren verliefd op elkaar.


 

Stephanie werd in 2013 gekroond tot Miss Universe Nederland. Zij is overigens niet de oorzaak van de breuk met Marrit NicolaI in mei, zegt Tim: "Stephanie en ik hebben elkaar pas ontmoet nadat het uit was." Hij weet nog niet of het serieus gaat worden met Stephanie: "Dat zal de toekomst uitwijzen," laat de zanger in een interview met Viva weten.

Marrit deed ook mee aan missverkiezingen. Toch is het uiterlijk van een vrouw niet het belangrijkste, zegt Tim. "Het gaat vooral om uitstraling. Ik val op puur, niet te veel poespas. Er zijn genoeg mooie vrouwen van wie ik denk: ziet er geweldig uit, maar volgens mij is het een bodemloze put waar ik niets mee kan. Uiterlijk zegt niet zo veel."

Tim is momenteel bezig met de repetities voor de musical Grease waarin hij de hoofdrol van Danny Zuko Speelt.

Lees ook: Vakantiefoto's Tim Douwsma