×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Akkerman: ‘Dotan niet meer in muzieklijst’

4.05.2018 -

Tim Akkerman vindt dat zijn collega Dotan geen recht meer heeft op een notering in hitlijstjes op de radio. Dat stelde de Haagse zange in een interview op Omroep West.


Akkerman was te gast als ambassadeur van de vrijheid. De oud-frontman van Di-Rect speelt op 5 mei op Bevrijdingsfestivals en mocht in de uitzending zijn muzikale voorkeur vertellen voor de Eeuwige Roem Top 100. West zendt deze interactieve lijst uit tijdens Pinksteren.

Dotan ligt de afgelopen weken onder vuur nadat bekend werd dat hij nepaccounts op sociale media had gebruikt om zichzelf op te hemelen. 'Ik vind dat Dotan zichzelf heel erg heeft laten kennen', aldus Akkerman. 'Er zijn al meer artiesten over gevallen. Maar wat mij betreft mag hij geen plek meer hebben in dit soort lijsten'.

De Haagse zanger wilde zich wel hard maken voor The River van Bruce Springsteen. Akkerman tourt op dit moment door Nederland met een hommageprogramma dat hij heeft gewijd aan 'The Boss': 'Ik vind het heel bijzonder dat Springsteen jou, zelfs tijdens een groot concert op het Malieveld, het gevoel weet te geven alsof hij een lied speciaal voor jou staat te zingen'.