‘Tiger Woods ging opnieuw vreemd’

Tiger Woods heeft Lindsey Vonn in februari bedrogen. "Lindsey kwam erachter. Het gebeurde terwijl hij alleen op reis was voor een golfwedstrijd", vertelt een bron.

De insider vertelt Daily Mail dat Tiger vreemdging nadat hij was uitgeschakeld in de wedstrijd. "Veel mannen drinken hun verlies weg. Tiger duikt met iemand het bed in om de verloren wedstrijd te vergeten." Volgens de ingewijde is dit een soort vast patroon van Tiger. "Hij gaat meestal met prostituees in zee, hij betaalt ze flink en hoopt daarmee dat hij ze nog eens mag bellen en dat ze discreet blijven."

Tiger is in februari met de vrouw is gezien en heeft zijn slippertje daarom opgebiecht aan Lindsey. "Het klopt dus dat hij weer is vreemdgegaan, maar het was niet met een speciaal iemand. Hij wilde het dit keer met Lindsey zo graag goed doen, maar hij heeft het weer verpest", vervolgt de vriend van Tiger. "Hij kan het niet helpen, hij is verslaafd en heeft een terugval gehad."

Volgens de ingewijde ziet Tiger zijn slippertje niet eens als bedrog. "Er komt namelijk geen romantiek bij kijken. Het is voor hem een manier om met stress om te gaan."

Tiger en Lindsey maakten ruim een week geleden bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. De twee gaven hun drukke werkschema's op als reden van hun breuk. Maar volgens de insider pakte Lindsey haar spullen toen Tiger opbiechtte dat hij met een ander het bed in was gedoken. "Ze is een sterke vrouw en heeft te veel respect voor zichzelf om niks te doen."

De vriend van Tiger vertelt ook dat Lindsey vond dat hun relatie te veel van één kant kwam. "Ze vloog heel vaak naar hem om bij hem te zijn, maar dat deed Tiger andersom maar nauwelijks." In 2010 werd de scheiding tussen Tiger en zijn ex Elin Nordegren officieel. Tijdens hun huwelijk zou Tiger Elin met zo'n 120 vrouwen hebben bedrogen.