Tiffany Trump en vriend uit elkaar

Het rommelt bij de familie Trump. Nadat Vanessa Trump afgelopen week een scheiding aanvroeg van haar echtgenoot Donald Trump Jr., is nu ook de relatie van de Tiffany Trump (24) op de klippen gelopen.

De jongste dochter van de Amerikaanse president maakte na twee jaar een einde aan haar samenzijn met Ross Mechanic (23). De reden van hun breuk zou haar verhuizing naar Washington D.C. zijn, meldt Page Six.

'Tiffany en Ross waren heel serieus met elkaar, maar maakten eind vorig jaar stilletjes een einde aan hun relatie. Ross wilde niet dat ze zonder hem ging verhuizen en wilde het liefst continue bij haar zijn. Het werd te ingewikkeld allemaal en dus besloten ze ieder hun eigen weg te gaan', aldus een bron tegenover de krant.

'Het was voor hem moeilijk om te begrijpen dat Tiffany zichzelf en haar loopbaan op de eerste plek zet. Ze heeft absoluut geen interesse in een nieuwe relatie, maar ze wil zich volledig focussen op haar rechtenstudie en om iets op eigen kracht bereiken', besluit de bron.