×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tiende kleinkind voor Donald Trump

Tiende kleinkind voor Donald Trump
10.04.2019 -

Donald Trump krijgt een tiende kleinkind. Zijn zoon Eric Trump en schoondochter Lara verwachten een tweede kind, maakten ze bekend op Instagram. Ze hebben al een eenjarig zoontje, dat in september 2017 werd geboren.


‘Lara en ik zijn erg blij te mogen vertellen dat we in september gezinsuitbreiding verwachten. Luke wordt een grote broer,’ schrijft vader Eric. Hij maakt nog niet bekend of ze een jongen of een meisje verwachten.

Donald Trump heeft drie kleindochters en zes kleinzoons. Zijn dochter Ivanka heeft een dochter Arabelle (7) en twee zoons Joseph (5) en Theodore (3). Zijn oudste zoon Donald Trump jr. is vader van drie jongens en twee meiden met zijn ex-vrouw Vanessa Trump.