×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tiende kind voor Eddie Murphy

28.08.2018 -

Eddie Murphy en zijn vriendin Paige Butcher verwachten in december hun tweede kind. Voor de comedian is dit spruit nummer tien.


Geruchten dat Eddie (57) voor de tiende keer vader zou worden kwamen vorige week op gang, nadat verschillende media een babybuikje dachten te constateren bij Paige (37). Een woordvoerder van het stel bevestigde het nieuws maandag aan Entertainment Tonight.

Eddie werd in 1989 voor het eerst vader, van zoon Eric. De relatie met de moeder van zijn oudste was niet van lange duur: het jaar erop beviel zijn volgende vriendin van een tweede zoon, Christian. De comedian trouwde in 1993 met Nicole Mitchell. Ze kregen vijf kinderen: Bria, Myles, Shayne, Zola en Bella. Na zijn scheiding van Nicole in 2006 begon Eddie iets met Spice Girl Mel B, die zwanger raakte. In een interview met RTL Boulevard betwijfelde de acteur of het kind wel van hem was. Twee maanden na de geboorte van Angel in 2007 bleek het meisje wel degelijk een dochter van Eddie.

De comedian heeft sinds 2012 een relatie met model Paige. In 2016 werden zij ouders van dochter Izzy.