×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Thomas Berge zingt voor Eva Longoria

29.09.2017 -

Thomas Berge heeft donderdag een optreden verzorgd tijdens een bijeenkomst van de Global Gift Foundation en de Eva Longoria Foundation in San Francisco. Hij was daar op uitnodiging van Hollywood-actrice Eva Longoria.


'Het is geweldig, dit is zo'n mooie kans en ik heb er onwijs veel zin in', zei Thomas vooraf in een filmpje op Instagram. 'Het is heel spannend dat wel, maar het komt allemaal goed'.

Thomas, die het nummer Help van John Farnham ten gehore bracht, was er samen met Evelien Hölsken van de stichting Free A Girl. Zij was uitgenodigd om te speechen tijdens de bijeenkomst.

Na afloop plaatste Thomas een foto van hem en Eva. 'Nog steeds aan het blozen hahaha het was geweldig', schrijft hij er bij.