×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Thomas Berge weer terug bij ex-vriendin

Thomas Berge weer terug bij ex-vriendin
14.05.2019 -

Voor Thomas Berge en Cassidy Roeks is drie keer wellicht scheepsrecht. De twee zijn, na twee eerdere breuken, weer bij elkaar.


‘Cassidy en ik zijn weer een tijdje met elkaar aan het daten’, vertelde een stralende Thomas aan Shownieuws. ‘Dat is heel fijn, dat is leuk, we hebben het heel erg gezellig en het gaat goed.’ De liefde is ook goed voor Thomas’ carrière. ‘Dat is zeker een vorm van inspiratie.’

Thomas leerde Cassidy in 2016 kennen, een paar maanden nadat zijn relatie met Myrthe Mylius, de moeder van zijn zoon Jack (5), strandde. Na anderhalf jaar kwamen Thomas en Cassidy tot de conclusie dat ze het te druk hebben voor een relatie en gingen de twee uit elkaar. Vorig jaar vielen de twee weer voor elkaar, maar in oktober was het wederom over en uit. Hoe lang Thomas en Cassidy nu bij elkaar zijn, is niet bekend.

Foto: Reni van Maren