Placeholder

Thomas Berge met gezin op Curaçao

Vorig jaar sloot Thomas Berge voor het eerst samen met zijn vriendin Myrthe en zoon Jack het jaar af op Curaçao. Dat was een groot succes en dus deden ze dat dit jaar opnieuw. ’We moeten daar maar een traditie van maken’, aldus de zanger. Het eiland bevalt hem namelijk prima, hij vindt het zelfs een mooie plek om ooit zijn jawoord te geven aan Myrthe.

Thomas en Myrthe waren wel toe aan een paar dagen rust. 'Het was een heel hectisch jaar', vertelt de zanger. Daarom was het heerlijk om negen lekker de tijd voor elkaar te hebben. Lekker niets moeten, genieten van de zon en de zee en gezellig uit eten.

Curaçao lijkt Thomas een goede plek om te trouwen. 'Tja, dat heb ik zelf in de hand', lacht de zanger. 'Ik moet Myrthe immers vragen. En dan moeten we nog op een lijn komen hoe we het precies willen. Voor Myrthe hoeft het allemaal niet zo groot, maar ik wil graag iets heel bijzonders van die dag maken. Hoe weet ik nog niet. Als ik zo op Curaçao rondloop, lijkt het me wel wat om elkaar daar het jawoord te geven. Dan weet je in ieder geval dat je mooi weer hebt op je trouwdag. Maar misschien wordt het wel heel iets anders. En nee, Ik heb Myrthe nog niet gevraagd. Nog even geduld hebben dus.' 

 

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend!