×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Thomas Berge knalt tegen lantaarnpaal

22.08.2016 -

Thomas Berge is zondagmiddag met zijn auto tegen een paal in Amersfoort gereden. De zanger meldde later dat hij niet in de auto zat.


Rond 17.15 uur botste het voertuig tegen de lantaarnpaal en kwam daar tot stilstand, meldt destadamersfoort.nl. De auto was hoogstwaarschijnlijk op weg naar het Eemhaven Festival, toen het op de Stadsring verkeerd ging. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto tegen de lantaarnpaal. De ambulance kwam ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Thomas vertelde later aan Shownieuws dat hij zelf niet betrokken was bij het ongeluk. ‘Mijn chauffeur moest op dat moment mijn auto even wegzetten. Door hem is het ongeluk gebeurd.’