×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Thomas Berge kan nog genieten met Myrthe

Thomas Berge kan nog genieten met Myrthe
24.08.2016 -

Thomas Berge en Myrthe Milius zijn uit elkaar, maar dat betekent niet dat de twee niet meer ‘gewoon samen kunnen zijn’. Om dat te benadrukken deelde de zanger een foto van zijn gezinnetje.


“Ik wilde daarmee aangeven dat we nog gewoon bij elkaar kunnen zijn”, legde Thomas woensdag uit in RTL Boulevard. Bij de foto die hij op Instagram plaatste schreef hij: we zijn op dit moment bij elkaar en houden van elkaar. Die boodschap riep vragen op.

“Het is heel goed voor Jack dat papa en mama in zijn leven zijn”, zei Thomas woensdag over zijn drie jaar oude zoon. “Gisteren hebben we gewoon lekker gegeten en een filmpje gekeken. Ik wil laten zien dat het ook op die manier kan.”