Thomas Berge is weer vrijgezel

De liefde tussen Thomas Berge en Cassidy Roeks is voorbij. De twee hebben een punt achter hun relatie gezet, bevestigt de zanger tegenover Shownieuws.

De relatie tussen Thomas en Cassidy loopt voor de tweede keer op de klippen. Vorig jaar november gingen de twee na ruim een jaar uit elkaar, eerder dit jaar bloeide de liefde weer op. De zanger noemde Cassidy vorig jaar nog 'de liefde van zijn leven'. Thomas had daarvoor vier jaar een relatie met Myrthe Mylius, met wie hij een zoon heeft.

Thomas had de afgelopen dagen genoeg aan zijn hoofd om zich af te leiden. Hij zat als ambassadeur van de stichting Free A Girl in India.

'Mijn hart zit vol met hoop en dankbaarheid voor de afgelopen dagen, het is zo moeilijk om uit te leggen wat ik heb meegemaakt deze spirituele trip', schrijft Thomas bij een collage van foto's op Instagram. 'De strijd tegen kinderprostitutie krijgt zoveel meer waarde door er samen voor te vechten, en met alle lokale ambassadeurs in Nederland, de internationale ambassadeurs en alle mensen die zich inzetten komen we steeds een stap dichterbij het bevrijden van nog meer meisjes.'

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen