×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Thomas Berge brengt zoontje naar school

21.08.2017 -

Een emotionele dag voor Thomas Berge. De 27-jarige zanger bracht maandag zijn vierjarige zoon Jack voor het eerst naar school. Via Instagram deelde Thomas een foto van het bijzondere moment.


“En toen liet ik je handjes los, en ging je voor het eerst naar school”, schreef Thomas bij de foto, waarop hij de handen van zijn zoon nog vasthoudt. “Kan me nog vaag herinneren dat ik voor het eerst naar school ging, maar weet nu heel goed hoe mijn ouders zich toen hebben gevoeld.”

De zanger, wiens relatie met Jacks moeder Myrthe Mylius vorig jaar zomer op de klippen liep, voelt zich erkentelijk. “Dankbaar voor hoe jij geworden bent en dat je als je groter wordt juiste, wijze en goede keuzes maakt.”