×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Thom Hoffman wil door als dokter Tinus

24.08.2017 -

Dokter Tinus is alweer voor het zesde seizoen op de buis, maar hoofdrolspeler Thom Hoffman is nog lang niet van plan om zijn doktersjas aan de wilgen te hangen.


In het AD vertelt Hoffmann dat hij het liefst tien seizoenen vol wil maken. "En dan afsluiten met een mooie speelfilm." Mits de serie met evenveel zorg en aandacht wordt gemaakt als nu, voegt hij eraan toe. Georgina Verbaan verving tegenspeelster Jennifer Hoffman, een nieuwe kans aldus Thom. "Het niveau moet omhoog. Iedere aflevering weer. Door andere mensen tegenover Tinus te zetten leert de kijker hem weer op een nieuwe manier kennen."

Ook in huize Hoffman zijn ze betrokken bij de tv-serie: Hoffmans vrouw is een van de scriptschrijvers en zijn tienerzoon bedacht de coverfoto voor het vijfde seizoen van de serie. Dokter Tinus is vanaf 28 augustus om 20.30 uur weer te zien op SBS6.