Thijs Romer 30091902

Thijs Römer neemt rust en haalt agenda leeg

Thijs Römer neemt na een hectisch jaar even tijd voor zichzelf en haalt zijn agenda voor de komende tijd leeg, meldt zijn manager aan het ANP. Het is nog niet bekend wanneer Thijs (44) zijn werk weer oppakt.

De acteur zou meewerken aan de film Oei, ik groei, maar zijn naam was nergens te bekennen in de aankondiging van de cast. Zijn eigen keuze, liet de productiemaatschappij achter de film weten.

Thijs lag eerder dit jaar onder vuur omdat hij op Twitter door een nu twintigjarige vrouw werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag toen ze 14 was. Onzin, aldus de acteur. “Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren”, twitterde hij in mei. “Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.” De vrouw in kwestie liet later weten spijt te hebben dat ze haar beschuldigingen via Twitter de wereld in had geslingerd, maar nam ze niet terug.