×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Rock waarschuwt fans voor nep-accounts: ‘Ik zou jullie nooit om geld vragen’

3.09.2018 -

Dwayne Johnson heeft het gehad met accounts op social media die doen alsof ze hem zijn. The Rock liet zondag weten dat hij de autoriteiten heeft ingeschakeld.


Blijkbaar proberen de mensen achter de nep-accounts fans van de acteur geld afhandig te maken. 'Er zijn hoop accounts onder mijn naam die jullie om geld vragen en een snelle winst of een auto beloven. Er zijn ontzettend veel mensen die daarop in zijn gegaan en geld hebben overgemaakt. Doe het niet. Ik zou jullie nooit om geld vragen', waarschuwt Dwayne in een Instagram video, waarin hij de oplichters voor 'hopen stront' uitmaakt.

Hij vroeg zijn fans op te letten als ze dergelijke accounts tegenkomen: 'Wees op je hoede, stel je slim op, onderzoek het en geef het aan.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op