×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Rock voorkwam zelfmoord moeder

1.02.2018 -

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft op Instagram een emotioneel verhaal gedeeld over de zelfmoord van zijn broer en de zelfmoordpoging van zijn moeder.


Op een foto van de set van zijn nieuwe film Ballers is Johnson te zien die een biertje drinkt bij een graf: 'Niet een typische scène voor een komedie, maar ik toastte op mijn broer William die zelfmoord pleegde', zo schrijft hij bij de foto. 'Het deed me denken aan hoe velen van ons zijn getroffen door zelfmoord van onze vrienden en familie. Strijden en pijn is echt. We zijn er allemaal geweest op een of ander niveau'.

 

Not your typical scene on our comedy #ballers, as I cracked a beer open toasting my brother, William who committed suicide. Got me thinkin’ though bout how many of us have been affected by suicide of our friends, family. Struggle and pain is real. We’ve all been there on some level or another. My mom tried to check out when I was 15. She got outta the car on Interstate 65 in Nashville and walked into oncoming traffic. Big rigs and cars swerving outta the way not to hit her. I grabbed her and pulled her back on the gravel shoulder of the road. What’s crazy about that suicide attempt is to this day, she has no recollection of it whatsoever. Probably best she doesn’t. Shits of a scene to shoot – didn’t like it – but it did reminder that we always gotta do our best to really pay attention when people are in pain. Help ‘em thru it, get ‘em talkin’ about the struggle and remind ‘em that they’re not alone. We got lucky that day when I was 15 and that ain’t always the case.

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op

Hij schrijft ook over de zelfmoordpoging van zijn moeder Ata Johnson dertig jaar geleden: 'Mijn moeder probeerde er tussenuit te knijpen toen ik vijftien was. Ze stapte uit de auto op de Interstate 65 in Nashville en liep tegenliggers tegemoet'. Johnson greep haar en trok haar terug op de vluchtstrook: 'Wat gek is aan die zelfmoordpoging, is dat ze er tot op de dag van vandaag geen enkele herinnering aan heeft. Misschien is dat ook wel beter zo'.

De acteur merkte op dat hij het niet leuk vond om de scène te filmen, maar voegde eraan toe dat het zijn plicht was om licht te werpen op zelfmoord en de pijn die het met zich meebrengt: 'We hadden geluk die dag toen ik 15 was en dat is niet altijd het geval'.