×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Crown-actrice Claire Foy bewaart Golden Globe op toilet

30.01.2017 -

The Crown-actrice Claire Foy vindt het toilet de perfecte plek voor haar Golden Globe Award. Dat zei de actrice zondagavond op de rode loper, voorafgaand aan uitreiking van de Screen Actors Guild Awards.


'Je kan de Globe niet in het zicht bewaren', grapte Foy. 'Het is zwaar. Het is een echt wapen', vervolgde de actrice.

De serie The Crown is genomineerd voor een SAG-award voor beste tv-drama en de 32-jarige Britse actrice won zondag een award in de categorie beste actrice in een dramaserie. Haar collega-acteur, de 71-jarige John Lithgow, won de prijs voor beste acteur in een dramaserie.

Foy speelt in The Crown de rol van de jonge koningin Elizabeth II. De Amerikaan Lithgow speelt de legendarische Britse premier Winston Churchill, die de jonge koningin van advies voorziet.