×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Black Eyed Peas-fans opgelet: er komt een nieuw album aan!

13.09.2018 -

Nadat ze er een poosje tussenuit waren, komen de Black Eyes Peas nu terug met een nieuw studioalbum. De band lanceerde hun single Big Love en postte het bijbehorende artwork op Instagram. Het is het eerste album dat de groep in acht jaar maakt en komt op 12 oktober uit.


Het zevende Black Eyed Peas-album, getiteld Masters Of The Sun, is het eerste waarop voormalig zangeres Fergie niet te horen is. In februari maakte bandlid Will.I.Am bekend dat zij de groep zou verlaten, maar van kwaad bloed is absoluut geen sprake. 'Fergie is familie, dat zal altijd zo blijven.'

Dat dat ook daadwerkelijk zo is, bleek toen Fergie een foto van haar en de drie mannen plaatste op 4 juli, een van Amerika's belangrijkste feestdagen. 'Fourth w/ the fam', schreef de zangeres onder het kiekje waarop de vier samen poseerden.