×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Teun Föhn stopt als kapper en opent boutique-hotel

Teun Föhn stopt als kapper en opent boutique-hotel
7.02.2020 -

Kapper Teun Föhn was met afstand de meest markante persoon in de SBS6-docuserie URK!, toch heeft hij besloten om te stoppen met zijn kapperszaak. In het nieuwe seizoen van de docuserie begint hij het allereerste boutique-hotel in het vissersdorp.


‘Het is een oude woonboerderij en daarachter komen nog een aantal appartementen’, laat Teun aan Shownieuws weten. Hij heeft zijn kapperszaak niet zomaar aan de wilgen gehangen, door een ongeluk is het lastig om zijn werk als kapper uit te voeren. ‘Ik heb een betonnen tafel op mijn hand gekregen. Ik ben daar drie keer aan geopereerd maar er is een zenuw beschadigd dus ik heb heel veel pijn. Ik moet dus aan de toekomst denken.’

 

Lees ook:

Najib Amhali onthult: ‘Ook ik ging vreemd’

Binnenkijken bij: het nieuwe huis van de familie Meiland!

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’