×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift treedt weer eens op

23.10.2016 -

Taylor Swift heeft zich weer laten zien op het podium. In Del Valle, Texas, verzorgde de zangeres een spetterend optreden. De show in het kader van de Amerikaanse Formule 1 Grand Prix zou overigen de enige zijn die Taylor dit jaar geeft.


De fans kwamen flink aan hun trekken. Taylor speelde al haar grote hits en trakteerde de aanwezigen ook nog This Is What You Came For, de song die ze samen met haar ex calvin Harris schreef.

Taylor had bijna een jaar niet meer opgetreden volgens People. Nadat haar 1889 wereldtour klaar was, had ze het te druk met haar liefdesleven. Ze verbrak haar relatie met Harris en startte een romance met Tom Hiddlestone. Die is intussen ook alweer verleden tijd.