×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift geeft concert voor pleeggezinnen

7.05.2018 -

Zo'n 2000 pleegkinderen en -ouders uit de Amerikaanse staat Arizona zijn zaterdagavond door Taylor Swift getrakteerd op een optreden en pizza. De zangeres gaf hen een voorproefje van haar Reputation-tournee, die morgen van start gaat.


Een van de genodigden vertelt aan E! dat Taylor na haar optreden iedereen op het podium vroeg waar ze met fans op de foto ging en handtekeningen uitdeelde. De 28-jarige zangeres bleef dat vier uur doen, zodat alle kinderen aan de beurt kwamen.

Eerder op de dag bezocht Taylor een ziekenhuis in Arizona, waar ze een 8-jarige fan verraste. Het meisje is na een ongeluk opgenomen in het brandwondencentrum. Ze had een videoboodschap online gezet waarin ze vertelde dat ze naar de tournee van de zangeres zou gaan, maar daar nu niet toe in staat was. Taylor poseerde voor foto's met de jonge fan en beloofde het meisje dat, zodra de dokters dat goed vinden, ze alsnog naar een concert mag komen.