×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taxichauffeur stal bagage van John Legend

21.02.2018 -

Een taxichauffeur uit New York is schuldig bevonden aan het stelen van de koffer van John Legend op vliegveld JFK. Daarin zat onder meer een set Cartier-manchetknopen ter waarde van zo'n 24.000 euro.


De 63-jarige man beweerde in eerste instantie dat hij de koffer in maart 2017 per ongeluk had meegenomen, maar op beveiligingsbeelden was te zien hoe hij de kar waar de bagage op stond eerst naar een veilige plek reed, waarna hij de koffer meenam en zich uit de voeten maakte.

John was in de zaak opgeroepen als getuige. Hij vertelde in de rechtbank volgens de New York Post onder meer dat de dure sieraden een cadeautje waren van zijn vrouw, model Chrissy Teigen.

De chauffeur kan zeven jaar cel krijgen voor de diefstal. Zijn straf wordt vastgelegd in een zitting op 12 maart.