×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tattoo-artieste Kat Von D in verwachting

9.05.2018 -

Kat Von D is in verwachting. De Amerikaanse tattoo-artieste en haar man Leafar Seyer, zanger van de rockgroep Prayers, maakten de zwangerschap bekend op Instagram. Ze krijgen een jongen.


De 36-jarige Katherine Von Drachenberg, bekend van de realityshow LA Ink, deelde een foto van haar groeiende buik onder een glanzende gouden jurk. 'Het is een jongen', schrijft ze erbij.

Leafar Seyer deelde dezelfde foto en is wat langer van stof in zijn bijschrift: 'Net als je denkt dat je alles hebt, schenkt het leven mij de grootste vreugd. We verwachten een jongetje. Ik hou van je Kat en ik ben klaar om vader te zijn van onze zoon Leafar'. Hij voegt eraan toe dat zijn gezin op de eerste plaats staat.

De tattoo-artieste en de zanger trouwden in februari.

 

It’s a boy.@prayers

Een bericht gedeeld door Kat Von D (@thekatvond) op