×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tara Reid vliegtuig uit gezet

Tara Reid vliegtuig uit gezet
16.10.2018 -

Tara Reid is maandag door Delta Airlines uit een vliegtuig gezet. Dat gebeurde nadat de Sharknado-actrice luidkeels haar woede had geuit over de plek die ze had gekregen op een vlucht van Los Angeles naar New York.


Stewardessen zouden hebben geprobeerd haar te kalmeren, maar toen dat niet lukte besloot de piloot in te grijpen. Het vliegtuig was nog niet vertrokken, maar moest wel terug naar de gate om Tara en haar hondje uit het vliegtuig te laten, meldt TMZ.

Omdat de actrice meewerkte, is de politie niet ingeschakeld bij het incident. Het vliegtuig is na een korte vertraging alsnog richting New York gevlogen. Tara zou later op de dag een andere vlucht hebben genomen.