×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tanja Jess onder vuur

12.11.2014 -

Tanja Jess heeft woensdag allerlei reacties op haar optreden dinsdagavond in de talkshow van Jeroen Pauw geretweet. Niet iedereen was er blij mee dat de actrice een tegenstander is van Zwart Piet.


Tanja kreeg veel negatieve reacties op Twitter. Veel mensen halen behoorlijk hard uit naar de actrice en maken haar uit voor van alles en nog wat. De blondine blijft er overigens rustig onder. Zo schrijft Tanja als reactie bij de retweets 'stijlvol' en 'So much love'.

Maar de actrice wordt ook gesteund. ''@tanjajess Veel bewondering voor je kalme en duidelijke reacties. Dank namens de zwijgende meerderheid. Prima gedaan.#complimenten'', luidt een reactie. Ene Sascha schrijft: ''ik ben dan wel v menig dat zwarte piet gewoon zwarte piet moet blijven, maar ik heb wel respect voor Tanja.''

Ook BN'er Peter van der Vorst neemt het op voor de voormalig GTST-ster. ''Hoi Tanja! Respect voor je optreden bij Pauw. Hopelijk trek je je niet teveel van de 'haters' aan. x."