×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Talpa: ‘geen interesse meer in Rob Stenders’

26.08.2017 -

Talpa Radio heeft “geen interesse meer” in Rob Stenders. De dj, die vanaf september zijn middagshow op Radio 2 kwijt is, zei vrijdag dat hij is benaderd door John de Mol. Dave Minneboo, radio directeur van Talpa Radio, spreekt die berichten tegen.


“Rob Stenders heeft Talpa Radio benaderd, in tegenstelling tot wat hij beweerd. Er zijn gesprekken geweest tussen Rob Stenders en mij als radio directeur op zijn initiatief.” Volgens Minneboo zijn “de opties besproken”. “Maar er is vanuit ons geen interesse meer. Bovenal zijn we er niet van gediend dat we gebruikt worden voor het genereren van publiciteit of ten behoeve van de onderhandelingen met andere partijen.”

Rob zei in zijn Radio 2-programma Stenders Platenbonanza dat er mogelijk op een van de radiozenders van Talpa – 538, Veronica, Radio 10 en Sky Radio – plek was voor zijn programma. Andere opties waren blijven bij de NPO, hoewel Stenders nog niet weet wat hem daar wordt aangeboden, of “lekker underground gaan” en internetradio maken.

Stenders raakt zijn middagprogramma op Radio 2 kwijt nadat hij eerder deze zomer opstapte bij AVROTROS. Annemieke Schollaardt, die overstapt van 3FM, is vanaf september elke werkdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur te horen op Radio 2.