×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Take That-zanger Howard Donald voor de vierde keer vader

22.02.2017 -

Howard Donald is weer vader geworden. Het is de vierde spruit voor de Take That-zanger.


Howard laat woensdag via Twitter weten dat zijn vierde kind, zoontje Dougie Bear Donald, dinsdagochtend ter wereld is gekomen. 'En hij is prachtig.' De zanger geeft verder aan in de zevende hemel te zijn met de geboorte van Dougie Bear.

Het dinsdag geboren jongetje is het tweede kind voor de Take That-zanger en zijn vrouw Katie. In oktober maakte hij via Twitter bekend dat ze nogmaals ouders zouden worden. 'Jippie. Nog eens twee jaar niet meer slapen', grapte hij toen.

In januari vorig jaar beviel Katie al van hun eerste zoon, Bowie Taylan Donald. Die naam is een eerbetoon aan de toen net overleden David Bowie. Howard al toen al twee kinderen uit vorige relaties. Katie en Howard, die sinds 2010 een relatie hebben, gaven elkaar in januari 2015 in het geheim het jawoord.