Take That-lid Howard twittert naaktfoto

Take That-lid en dj Howard Donald (45) heeft zich woensdagavond uitstekend vermaakt, thuis in zijn eentje. De Britse artiest zette de ene na de andere foto van zijn privéverkleedpartijtje op Twitter.

Zo zagen fans een dansende Howard in jurk voorbij komen met een bos bloemen in zijn handen en een blonde pruik op zijn hoofd. Daarbij stond de tekst: ''Ik ben een serieuze artiest!'' Ook postte hij meerdere foto's van zichzelf met griezelige neptanden, waarbij hij onder meer grappend schreef: ''Geef ons een zoen!''

Maar het opmerkelijkste kiekje was toch wel een naaktfoto van de dj, waarbij hij golfstokken vasthield en in de verte tuurde. Zijn pielemans hield hij echter goed verborgen voor alle volgers; mini-Howard zat namelijk tussen zijn benen geklemd.

De foto's stonden flink in de belangstelling. Donald werd zelfs korte tijd trending topic. Donderdag twitterde Donald in reactie op alle commotie: ''Ik was gisteravond niet dronken. Als je mijn humor niet begrijpt dan zul je dat nooit doen.'' De artiest heeft zijn naaktfoto inmiddels verwijderd, maar Celeb News had die al opgeslagen. Zo kunnen fans donderdag toch nog de gespierde body van de bekende Brit bewonderen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen