SYTYCD-winnaar Danny naar ziekenhuis

Danny Boom, de winnaar van de laatste reeks So You Think You Can Dance, is vanavond in het ziekenhuis opgenomen met een geperforeerde blinde darm.

De danser kwam hier een paar uur voor de première van de SYTYCD-theatertour achter. De première vindt vanavond plaats in het RAI-theater in Amsterdam. Dat heeft zijn woordvoerder bekendgemaakt.

Danny wilde op eigen verzoek nog optreden tijdens de première en daarna direct naar het ziekenhuis worden gebracht. Er zou dan tijdens de uitvoering een medisch team klaar staan dat meteen kon ingrijpen als dat nodig zou zijn.

Uiteindelijk ging hij op vezoek van de dokter toch gelijk naar het ziekenhuis. De andere deelnemers hebben nog een korte show gebacht voor de uiteraard teleurgestelde bezoekers van de première.

Het is nog niet duidelijk hoe lang Boom uit de running zal zijn. De SYTYCD-theatertour, waarin de tien laatste finalisten te zien zijn, gaat wel gewoon door. De show van het populaire programma toert de komende maanden langs de Nederlandse theaters.