Placeholder

‘Sylvie weer single’

De Duitse krant Bild weet het zeker: Sylvie Meis is weer vrijgezel. Volgens bronnen bij de krant zijn Sylvie en haar verloofde Charbel Aouad al sinds oktober uit elkaar.

 

 

Het was al opmerkelijk dat Sylvie en Charbel niet samen waren tijdens de kerstdagen. Toch hét moment om samen met je geliefde te zijn. Sylvie vertelde voor de feestdagen al dat zij naar Nederland zou komen op kerstavond, om samen met haar familie te zijn. Vervolgens zou zij door vliegen naar de zon. De onlangs ontslagen presentatrice repte met geen woord over haar geliefde Charbel. Sylvie en Charbel waren twee jaar samen, en dit voorjaar ging de zakenman uit Dubai voor de presentatrice op de knieën. Trots poseerde Sylvie vervolgens met haar peperdure verlovingsring.

Volgens kenners was het sierraad meer dan 100.000 waard. Vandaag droeg Sylvie, toen zij met het vliegtuig onderweg was naar Miami, een andere ring. Ook het management laat aan Bild weten: 'Het klopt. Sylvie en Charbel zijn al een tijdje uit elkaar. Hun levens waren te verschillend.'