×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis weer alleen

22.08.2018 -

Sylvie Meis is weer single. Haar relatie met de Spaanse zakenman Manuel Campos Guallar, met wie ze in juni nog Parijs bezocht, is voorbij. 'Ik ben vrijgezel', bevestigt Sylvie woensdag.


Sylvie's voormalige vlam Manuel is met Rafael Nadal mede-eigenaar van het luxe restaurant Zela op Ibiza. Sylvie en Manuel zaten in juni nog samen op de tribunes van het tennistoernooi Roland Garros en zagen hoe Nadal in de finale zijn tegenstander Dominic Thiem versloeg. Na de finale was Sylvie aanwezig bij het diner en ging ze op de foto met de kampioen, zo liet ze zien op Instagram Stories.

Sylvie heeft geen tijd voor liefdesverdriet. Ze is momenteel druk als jurylid van de Duitse tv-show Das Supertalent. 'Ik ben volledig bezet door mijn werk,' zei Sylvie tegen Das Neue Blatt. 'De rest van mijn tijd besteed ik aan mijn zoon en familie.'