×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis steekt tong uit naar critici

Sylvie Meis steekt tong uit naar critici
7.05.2019 -

Sylvie Meis maakt zich zo te zien niet zo druk over de berichten dat ze iets te veel botox in haar gezicht zou hebben gespoten. In een video op Instagram laat de presentatrice haar gezicht van dichtbij zien en steekt ze haar tong uit terwijl het nummer I Don't Give a Fucc van rapper Nipsey Hussle te horen is.


Afgelopen weekeinde vroeg vooral de Duitse boulevardpers zich af wat er met het gezicht van Sylvie was gebeurd. Het 41-jarige model, de ex van oud-voetballer Rafael van der Vaart, zag er volgens Bild heel anders uit met ‘een stijvere gelaatsuitdrukking’ en ‘een rimpelvrij voorhoofd’. De kleine diva slaat nu terug met deze korte, maar krachtige video.