×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis onthult eerste details bruiloft

Sylvie Meis onthult eerste details bruiloft
10.12.2019 -

Eind oktober kwam het nieuw naar buiten dat Sylvie Meis en kunstenaar Niclas Castello zijn verloofd! Nu verklapt de 41-jarige diva de eerste details over de grote dag.


‘Er wordt intussen al zo veel over geschreven en gespeculeerd. Volgend jaar weten jullie meer’, vertelt La Meis. Eén ding laat ze wél los; ze trouwt niet in Nederland, Duitsland of de Verenigde Staten.

Sylvie is verloofd met kunstenaar Niclas Castello. De 41-jarige diva leerde haar eveneens 41-jarige geliefde in juni kennen op de bruiloft van een vriendin. In oktober werd duidelijk dat Sylvie en Niclas trouwplannen hebben toen de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot. Toch betwijfelen Sylvie’s beste vrienden echter of het deze keer wél echt tot een huwelijk komt…

Lees ook:

ZIEN: Rolf Tangel zet speciale tatoeage

André Hazes maakt zijn Bridget ‘gek’ met gespierd bovenlichaam

Pleuni Touw (81): ‘Ik ben heel ziek geweest’