×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis melancholisch over tijdperk met Rafael

23.03.2018 -

Sylvie Meis denkt naar eigen zeggen nog elke dag aan de Duitse voetbalclub Hamburger SV. Bij die club vierde haar toenmalige echtgenoot Rafael van der Vaart enkele jaren geleden successen. De twee staan niet bepaald op goede voet en dat maakt deze uitspraak vrij opvallend.


Dat Sylvie nog vaak aan HSV denkt, komt – volgens haar – niet alleen door Rafael. 'Ik gebruik nog altijd een sleutelhanger van HSV', vertelde La Meis bij een evenement in Hamburg waar ze haar nieuwe zonnebrillencollectie presenteerde.

Samen met haar ex woonde ze tot twee keer toe in Hamburg. Eerst van 2005 tot 2008 en daarna tussen 2012 en 2015. Sylvie en Rafael werden in Hamburg gezien als een glamourkoppel.

Sylvie liet weten nog altijd mee te leven met het wel en wee van HSV. Het gaat momenteel niet goed met de club. HSV staat laatste in de competitie en als dat zo doorgaat, degradeert de club. 'Ik blijf de club steunen', zegt Sylvie desondanks. 'Ik hoop dat alles dit seizoen nog goedkomt. Een Bundesliga zonder HSV kan ik me niet voorstellen'.

De blondine zou momenteel weer gelukkig zijn in de liefde. Ze is aan het daten met een Nederlandse arts. De liefde is nog behoorlijk pril. Rafael heeft een relatie met handbalster Estavana Polman en zij hebben samen dochtertje Jesslynn.