×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis gespot mét ring op vliegveld

Sylvie Meis gespot mét ring op vliegveld
28.12.2017 -

Wij weten het ook niet meer. Gisteravond kwam het nieuws naar buiten dat de verloving tussen Sylvie Meis en haar steenrijke zakenman Charbel Aouad verbroken zou zijn. Sterker nog, de twee zouden vanaf Oktober al geen relatie meer hebben. Hoe kan het dan dat Sylvie vandaag nog met de verlovingsring gefotografeerd werd?


De foto's werden genomen op de luchthaven van Zürich. Daar vertrok de blondine voor een vakantie naar Miami. Het is op z'n minst opvallend te noemen dat Miss Meis zich zo pontivicaal met haar verlovingsring laat fotograferen.

Zou dit misschien een heuse 'fuck you' zijn in het gezicht van ex-verloofde Charbel? Of is de verloving helemaal niet afgebroken? Een aparte keuze is het in ieder geval zeker. 

 Beeld: Hollanse Hoogte