Sylvie Meis

Verkeert Sylvie Meis in financieel zwaar weer?

De coronacrisis raakt iedereen, zo ook Sylvie Meis. In een openhartig interview met het Duitse tijdschrift Closer doet ze een boekje open over haar financiële situatie. En die ziet er, als we haar moeten geloven, niet rooskleurig uit.

“Grote evenementen, beurzen en afspraken met klanten worden afgezegd”, vertelt Sylvie. “Events zijn er natuurlijk helemaal niet meer tot eind augustus, maar ook tv-formats gaan in de koelkast, marketingbudgetten worden bevroren en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.” Ook Meis Media, Sylvies eigen bedrijf waarmee ze advies geeft aan media, voelt de klappen van de crisis. “Geen aanvragen betekent ook voor ons: geen geld.”

Het Duitse blad sluit zelfs een faillissement niet uit, maar Sylvie zelf denkt daar anders over. “Ik heb het vertrouwen dat we het virus in de komende weken onder controle krijgen en dat de mensen en de economie zich zullen herstellen.” En zo niet, dan kan ze zich altijd nog richten op haar 1,2 miljoen volgers op Instagram.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

LEES OOK:
BROER HARRY SLINGER OVERLEDEN: ‘WE HEBBEN GEEN AFSCHEID KUNNEN NEMEN’
BZV-GEHEIM ONTHULD: YVON JASPERS STUURT PRIVÉDETECTIVE OP BOEREN AF
CUPIDO SCHIET RAAK BIJ ELISE UIT BOER ZOEKT VROUW!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen