Sylvie is toe aan tweede kind

Sylvie van der Vaart wil meteen na haar chemokuur weer zwanger worden en voor de tweede keer haar ja-woord geven aan Rafael.

“Ik wil heel graag nog een kindje”, aldus de 31-jarige voetbalvrouw.Sylvie moest eigenlijk tot eind december behandeld worden, maar als alles goedgaat mag ze nu half november al stoppen. Als die tijd aangebroken is wil Sylviealles zo snel mogelijk vergeten en zich op de toekomst richten.

“Ik hou door alles alleen nog maar meer van mijn zoontje Damián en wilhem dolgraag een broertje of zusje schenken. En uiteraard gun ik mezelf hetgeluk nog een keer moeder te worden.”

Na een korte overgangsfase mag de vrouw van Rafaelvan der Vaart alweer zwanger worden, dus wie weet krijgt Damián volgend jaar al eenbroertje of zusje. Een tweede huwelijk met haar man, die haar door dik en dun steunt, zou Sylvie ook erg gelukkig maken. “Hij is mijn motor, mijnhart.” Ze is alleen nog niet gevraagd door de 26-jarige voetballer. “Maar ikdenk dat hij deze hint wel begrijpt!”

Wellicht trouwt Sylvie deze keer met een pittig kort koppie. “Mijn haar gaatstraks weer groeien en dan neem ik afscheid van mijn pruik. Vanaf dat moment gaik met een kort koppie door het leven.”