Sylvie: ‘Ik ben erg verdrietig’

Sylvie van der Vaart laat van zich horen nadat er de laatste tijd meerdere negatieve verhalen over haar werden verteld, onder andere door haar voormalige beste vriendin, Sabia Boulahrouz.

In een interview met RTL Exclusiv dat zondagavond wordt uitgezonden, sijpelen al enkele quotes van de presentatrice door, melden enkele Duitse sites. "Ik wil niet langer het gevoel hebben dat ik niet kan ademen."

Ondanks de recente negatieve uitlatingen van onder meer haar ex Guillaume Zarka over het feit dat ze 'leeg' en 'eenzaam' zou zijn, zegt ze: "Ik wil mijn vertrouwen en mijn openheid naar andere mensen niet verliezen en ook Damián moet een open en spontaan jongetje blijven."

Sylvie wil het beste voor haar zoon Damián, maar de hele situatie uitleggen blijft lastig. "Ik probeer Damián in kindertaal uit te leggen waarom ik niet altijd happy ben. Kinderen willen dat hun ouders gelukkig te zijn. Iedereen kan zich voorstellen dat ik erg verdrietig ben."

Boven alles wil ze dat Rafael zich gewoon kan concentreren op zijn voetbalcarrière en Damián aan zijn nieuwe vrienden en leven kan wennen. "Ik kan me geen betere vader voor Damián voorstellen dan Rafael", zegt ze ondanks alles over haar voormalige levenspartner.